Eurocard Guld och Platinum – MasterCard från SEB


EuroCard Guld är ett MasterCard-kort som kostar 525 kr per år och EuroCard Platinum kostar 1500 kronor per år.

EuroCard Guld

EuroCard Guld är ett ganska avskalat kreditkort. Det har ingen övre köpgräns, har en reseförsäkring och upp till 45 dagars fri kredit. Den enda bonusen är att du kan handla på Back2u-portalen, där anslutna e-handlare ger rabatt. Rabatten ser du som ett avdrag på kommande faktura.

EuroCard Platinum

EuroCard Platinum är ett dyrare kreditkort än EuroCard Guld, men ger tillgång till EuroCard Concierge Service, tillgång till flygplatslounger, en reseförsäkring samt ett gratis extra familjekort. Skillnaden i pris mot EuroCard Guld, 975 kronor, är hög för en ensam person, men om ni är två och tar ut ett familjekort så minskar skillnaden till 225 kr per person.

Reser du mycket kan kombinationen av tillgång till lounger och Concierge Service göra det värt att betala mer. Concierge Servie kan hjälpa till med reseplanering, hotellbokning, fixa bord på restauranter och så vidare.

En annan fördel med EuroCard Platinum för dig som reser mycket är att om olyckan är framme, så betalar du inte för att EuroCard ska skicka ut ett nytt kort.

Like it.? Share it: