SAS American Express Elite


SAS American Express Elite är ett kreditkort som ger 20 Eurobonus Extra-poäng för varje spenderad krona. Det ger även 20 000 statusgrundande Eurobonus-poäng, vilket tar dig till Eurobonus Silver och nästan halvvägs till Eurobonus Gold. Som storebror till SAS American Express Premium är det också ett dyrare kort, som kostar 4000 kr/år.

 

Bland kreditkorten från American Express är SAS American Express Elite för dig som reser med SAS och vill använda Eurobonus-poäng för att uppgradera dina resor eller ta en extra semesterresa på poäng och en 2-för-1 voucher med 50 % rabatt på en bonuspoängresa.

En 2-för-1 voucher kräver att du spenderar 150 000 kr per år på ditt American Express. Det blir också lite av en minimumnivå för att SAS American Express Elite ska bli ett smart val, jämfört med andra kort.

Om du spenderar runt 35 000 kr eller mer, så ger Elite-kortet poäng för en resa för två personer till Asien eller USA i SAS Go. Med köp för mellan 40 000 och 60 000 kr, motsvarar bonuspoängen en resa i Business class till Asien eller USA.

Kortet har även reseförsäkring, concierge service, möjlighet att ha extrakort för familjemedlemmar med mera.

 

Läs mer om kortet.

 

 

Like it.? Share it: